info@123slagen.nl   06 29 34 86 86            CBR nummer: 6915H3
GRATIS PROEFLES

Gratis proefles!

Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in Hilversum en omgeving, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met autorijschool 123slagen? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles*!

Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg zowel jij als onze instructeur direct inzicht in jouw rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van het rijbewijs.

Om zoveel mogelijk uit de rijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto. De instructeur ziet tijdens de proefles meteen waar jouw kwaliteiten liggen. Na de proefles bespreken wij hoe het rijbewijstraject verder gaat en krijg je een advies op maat.

Dit is voor jou de ideale gelegenheid om met onze rijschool kennis te maken en te zien wat je allemaal kunt verwachten!

*De proefles is alleen gratis bij een afname van 15 rijlessen of meer.Vrienden of familie korting!
 
Is er een broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin die ook graag zijn of haar rijbewijs wilt halen? Dan hebben wij goed nieuws! Als je je broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin aanmeldt bij autorijschool 123slagen, krijg jij een GRATIS rijles van ons cadeau!